Fontos információk!

A Magyar Kormány kijárási korlátozást tartalmazó rendeletének értelmében alapos indokkal továbbra is látogathatóak műszaki cikkeket árusító üzletek, ennek értelmében üzleteink továbbra is a 2020.03.16. -án hozott rendeletnek megfelelően 15 óráig tartanak nyitva!  Kérjük Ügyfeleinket hogy fokozottan tartsák be az ajánlott óvintézkedéseket!

Javasoljuk kedves vásárlóinknak, hogy vásárláshoz használják webáruházunkat!

Üzleteinkben található készülékeket naponta többször fertőtlenítjük!

Üzleteinkben egyszerre csak annyi vásárló tartózkodhat amennyit biztonságban ki tudunk szolgálni, ebben kollégánk nyújt segítséget és hoz döntést, kérjük kedves vásárlóinkat működjenek együtt!

Kollégánknak egészségügyi maszk viselése kötelező, az ebből fakadó kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!

Javasoljuk hogy készpénz helyett fizessen bankkártyával!

 

Szállítási Információk!

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat hogy webáruházunk és kiszállításunk zavartalanul üzemel, azonban a kiszállításban szállítópartnerünkkel közösen, a kialakult helyzetre való tekintetre változásokat vezettünk be.

A szállító partnerünktől kapott tájékoztatás alapján a nagyméretű csomagoknál igénybe vehető szolgáltatásunk végrehajtásában  2020.03.17-től visszavonásig az alábbi változásokat vezettük be

-A szállítandó termékeket az ingatlan bejárati ajtajában adjuk át, az ingatlanokba a szállítók nem mennek be.

-A célunk az, hogy szállító kollégáink a lehető legkevesebb időt töltsék az átadással, ezért a termékeket kollégáink nem csomagolják ki és a csomagoló anyagot nem szállítják el.

– kérjük hogy a termék átvételekor 2 m távolságot tartsanak futárkollégáinktól, továbbá kérjük az átvételi dokumentáció ellenjegyzésekor a saját toll használatát!

Együttműködésüket köszönjük!