Hatályos: 2022.03.10. napjától

1.) Érvényesség
Ezen Általános üzleti feltételek lépnek hatályba a Mad Outlet Kft., valamint az MK Outlet Kft terméksorából kiválasztott árucikknek a www.outlet-muszaki.hu honlapon, vagy az ügyfélszolgálatunkon (tel.: +3670/395-0307, +3670/670-3072) (továbbiakban: Outlet-Műszaki Webáruház) keresztül történő megrendeléskor. Az Outlet-műszaki webáruházat a Mad-Outlet Kft üzemelteti.

2.) Szerződéses partner
A vásárló szerződéses partnerei:
Mad-Outlet Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1163 Budapest, Veres Péter út 15/C, Cg. 13-09-183710, adószám: 24814728-2-42).

MK Outlet Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelőségű Társaság (székhely: 2230 Gyömrő, Szent Imre u 28/B Cg. 13-09-187918, adószám: 25985746-2-13)

Üzletek címe:

Mad-Outlet Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1163 Budapest, Veres Péter út 15/C.)
Üzlet nyitva tartása:           H-P: 9:00 – 19:30

Szo: 9:00 – 15:00

Vas: Zárva

MK Outlet Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Telephely: 2030 Érd Budai út 13 Stop Shop

Üzlet nyitva tartása:           H-SZ: 9:00 – 19:30

CS-P:  9:00 – 18:00

Szo: 10:00 – 15:00

Vas: 10:00 – 15:00

(a továbbiakban jelen ÁSZF-ben az „üzlet” megjelölés alatt a fenti címeken működő üzleteket kell érteni.)

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma: + 3670/395-0307, +361/608-4974, +3670/670-3072
Ügyfélszolgálatunk e-mail címe: info@outlet-muszaki.hu
Ügyfélszolgálatunk telefonon az alábbi időben érhető el:
Hétfő-péntek:      9:00 – 19:00
Szombat:              9:00 – 14:00

Munkaszüneti napokon: nincs ügyfélszolgálat
3.) Szerződés megkötése
Vásárló a kosár megtekintéséhez a „kosár megtekintése” gombra kattintva érheti el a jelenlegi vásárlásait összegző tartalmat. Itt módjában áll különféle átvételi módok közül választani (személyes átvétel/házhoz szállítás), majd a „tovább a pénztárhoz” gombra kattintva érheti el a számlázási adatok megadását. Lehetőségünk van a számlázástól eltérő szállítási cím megadására, ezt a jobb oldalon található űrlap kitöltésével tehetjük meg (ahhoz, hogy megnyíljon az űrlap, kattintsunk a jelölő négyzetre). A lap alján található „Fiók létrehozása” jelölő négyzet bepipálásával a későbbiekben történő vásárlásainkhoz a rendszer létrehoz egy felhasználói fiókot, ha szeretnénk. Így a későbbiekben az e-mail címünk és megadott jelszavunk begépelésével beléphetünk az oldalra és nem kell újra megadnunk a számlázási és szállítási adatokat. Lentebb görgetve jutunk el a fizetési módozatokhoz. Itt választhatunk „közvetlen banki átutalást” (Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban tüntessük fel a rendelésszámot. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik), illetve utánvéttel történő fizetési lehetőséget (ez kizárólag készpénzben történhet meg). A lap legalján a „Elolvastam és elfogadom a felhasználási és rendelési feltételeket *” kipipálva, jobb oldalon a „megrendelés elküldése” gombra kattintva zárhatja le megrendelését. A következő oldalon összegezve látja megrendelését/megrendeléseit, a kiszállítás díját, az esetlegesen utánvéttel történő fizetés esetében az utánvét kezelési költséget, és a megrendelés végösszegét, zárójelben mellette az Áfa tartalmat.
(2) A vásárló a “ megrendelés elküldése” gombra történő kattintással kötelező érvényű ajánlatot tesz a bevásárlókosárban található árucikk(ek) megvételére, és egyben elfogadja ezen Általános üzleti feltételek érvényességét, magára nézve kötelezőnek ismeri el ezt, kijelenti, hogy az Adatvédelmi tájékoztató rendelkezéseit megismerte és egyben ezeket elfogadja, a rendelés menetével tisztában van, továbbá az Adatvédelmi tájékoztatóban részletezett adatkezelésekhez hozzájárul.
(3) A vásárló megrendelését telefonon keresztül is leadhatja a +36/1/608-49-7, +3670/395-03-07, +3670/670-3072 szám (ok) tárcsázásával, ebben az esetben az Ügyfélszolgálatunk munkatársa teszi meg a fenti lépéseket.
(4) A kézhezvétel megerősítése, amely a rendelés feladása után automatikusan kiküldésre kerül, egy automatikus e-mail üzenet, ebben rögzítésre kerül a megrendelt termék és a honlapon közzétett ár. A megerősítés igazolja, hogy a vásárló rendelését az Outlet-Műszaki Webáruház megkapta; ez azonban nem jelenti a vásárló ajánlatának elfogadását, nem minősül a megrendelés visszaigazolásának sem a termék ára, sem annak elérhetősége vonatkozásában.
(5) A szerződés csak akkor tekinthető megkötött szerződésnek, amikor az Outlet-Műszaki Webáruház kinyilvánítja a rendelés elfogadását, amelyet egy külön email küldésével igazol vissza. Amennyiben a rendelés befogadásáról az elektronikus üzenet a megrendelés elküldésétől számított 48 órán belül nem érkezik meg, úgy az Outlet-Műszaki Webáruház ajánlati kötöttsége, illetve a vásárló ajánlati vagy szerződéskötési kötelezettsége minden további feltétel nélkül, automatikusan megszűnik.
(6) Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei: Az adatbeviteli hibáknak a megrendelés elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:
– a “Kosár” tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
– a személyes adatok (pl.: számlázási cím, szállítási cím, telefonszám, stb…) a regisztrációhoz kapcsolódóan bármikor ellenőrizhető, változtatható a személyes adatok menüpontban
– az Összegzés menüpontban, megrendelés leadása előtt a Vásárló áttekintheti a megrendelése adatait
A megrendelés elküldését követően, ha tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, vagy törölni kívánja megrendelését kérjük, jelezze azt a 2.) pontban megjelölt e-mail címen, vagy telefonszámon.
Amennyiben azt követően törli megrendelését, hogy Szolgáltató már átadta a megrendelt terméket a fuvarozónak, a szerződéstől való elállásnak van csak helye.
(7) A honlapon történő vásárláshoz a regisztráció nem kötelező, amennyiben a vásárló regisztrálni kíván, úgy azt megteheti a vásárlási folyamat folytán a számlázási adatok megadása közben, mely a jövőben történő vásárlásokat megkönnyíti.
(8) Amennyiben a vásárlást megelőzően a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel kérjük, hívja, vagy keresse emailen ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állunk rendelkezésére.

4.)Termék rendelkezésre állása
(1) Amennyiben a megrendelt árucikk nem áll rendelkezésre a rendelés idején, az Outlet-Műszaki Webáruház fenntartja magának a jogot, hogy ne fogadja el az áru megrendelését, ebben az esetben szerződéskötés nem történik, amiről a vásárló értesítést kap. Bármely, esetlegesen korábban eszközölt kifizetést a vásárló számára haladéktalanul visszautaljuk.
(2) A megrendelés, vagy annak visszaigazolása akkor tekinthető az Outlet-Műszaki Webáruházhoz, vagy a vásárlóhoz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. Nem terheli az Outlet-Műszaki Webáruházat semmilyen felelősség abban az esetben, amennyiben a visszaigazolás azért nem érkezik meg a vásárlóhoz, mert hibás e-mail címet adott meg, illetve az e-mail fiók tárhely telítettsége miatt számára nem hozzáférhető.

5.) Átvétel és szállítás
(1) Amennyiben a rendelést helyszíni átvételre az üzletbe szállítják, az ügyfél értesítést kap arról, mikor tudja a helyszínen átvenni a rendelését. A vásárló köteles a rendelést az értesítés kézhezvételétől számított 3 napon belül átvenni. A rendelés átvételéhez a vásárlónak be kell mutatnia a rendelés visszaigazolását vagy az átvételi értesítést, valamint valamilyen, közigazgatási hatóság által kiadott fényképes azonosító okmányt (pl. útlevél, személyi igazolvány, vagy jogosítvány). Üzletünkben történő átvétel díjmentes.
(2) Amennyiben a vásárló nem veszi át rendelését az átvételi értesítő kézhezvételétől számított 3 munkanapon belül, az Outlet-Műszaki Webáruház fenntartja magának a jogot, hogy a vásárlási szerződéstől elálljon. Ebben az esetben a vásárló az esetlegesen kifizetett árnak megfelelő összegű jóváírást kap – eltérő megállapodás hiányában – az eredeti fizetés formájában (azaz jóváírás a hitelkártyára vagy ajándékkártyára, számlára visszautalás, illetve készpénz visszafizetés).

(3) Házhoz szállítás kizárólag Magyarország területére történő kiszállítás esetén vehető igénybe. A weboldalon található szállítási díjak csak az Outlet-Műszaki Webáruházban történő vásárlás esetén érvényesek. A szállítási idő 1-5 munkanap, a szerződés létrejöttét követően.
Szállítási díjaink (ÁFÁ-val):
Súlyhatárok szerint futárral történő kiszállítás esetén:

0,1-5Kg-ig: 1890.- Országosan
5,1-30Kg-ig: 2890.- Országosan
30,1-90Kg-ig Országosan: 9990.-
90,1-300Kg-ig Országosan: 18000.-

(4) A forgalmazott termékek egy része védőcsomagolásban kerül kiszállításra az eredeti csomagolás hiányának pótlásaként. Az Outlet-Műszaki Webáruház vállalja a termékek kiszállításához csomagolással történő ellátását, mely a vásárló részére díjmentes. Felhívjuk a vásárló figyelmét, hogy átvételkor minden esetben csomagolja ki a készüléket, és vegye szemügyre annak állapotát,  amennyiben a készülék csomagolásán sérülést, vagy magán a készüléken olyan sérülést lát, mely korábban megvásárlásnál nem volt a készüléken, úgy minden esetben vetessen fel jegyzőkönyvet, a futárral. Ennek elmulasztása a készülék garanciavesztését vonhatja maga után, és sajnos nem áll módunkba a készüléket, cserélni, díjmentesen szállítani, illetve javítani!

6.) Fizetés, számlakiállítás
(1) A www.outlet-muszaki.hu honlapon minden ár magyar forintban van megadva és magába foglalja az ÁFÁ-t, de egyéb költségeket, mint például az esetleges házhoz szállítást nem tartalmazza. Csomagolási költség nem kerül felszámításra.
(2) A rendelési folyamat kezdetén a vásárló választhat a megjelenő fizetési módok közül (Utánvétes fizetés készpénzben, Online Bankkártyás fizetés – Barionon keresztül,( Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.)  vagy fizetés közvetlen banki átutalással).
(3) Azonnali banki átutalással történő fizetés esetén a pénzügyi művelet feldolgozó cége:

Mad-Outlet Kft esetén: CIB Bank Zrt, székhely: 1027-Budapest, Medve u. 4-14. cgt.: 01-10-041004 / CIB Bank, 10701135-68384832-51100005,

MK Outlet Kft esetén: CIB Bank Zrt, székhely: 1027-Budapest, Medve u. 4-14. cgt.: 01-10-041004 / CIB Bank, 10702301-70358410-51100005.

A megjegyzés rovatba kéretik beírni a megrendelt termék nevét és a megrendelés azonosító számát (cégünk ez alapján fogja beazonosítani, hogy a befizetés mely vásárlónk folyamatban lévő teljesítése). Ennek hiányában az ügyintézés folyamata a sokszorosára nőhet.

(4) Készpénzben a szállító kollégának az áru átvételekor: a készpénzes, utánvétes vásárláskor a termék kifizetését követően, kapni fog a csomagban egy számlát és egy garancia levelet. Ezeket tegye el, őrizze meg. Mind a garanciális, mind az elállás kapcsán szüksége lehet ezekre a dokumentumokra. Ezek hiányában cégünknek nem áll módjában garanciális és/vagy elállási igényét teljesíteni.

(5) A termék kifizetésével kapcsolatban a vásárló érdekkörében felmerülő összes költség – különösen, de nem kizárólag a tranzakciós illetéket, nem magyarországi banknál vezetett bankszámláról való utalás költsége vagy banki készpénzbefizetés költsége – minden esetben a vásárlót terheli.
(8) A számlát a Mad-Outlet Kft. vagy az MK Outlet Kft állítja ki, attól függően, hogy az adott termék mely üzlethez tartozik és az a termékkel együtt kerül átadásra. Vásárláskor a vásárlási folyamat során, minden esetben ki kell választani a termék helyét. Amennyiben a termék alatt a „BUDAPEST (Veres Péter út) raktáron” jelzést látja, úgy a számla adásra a Mad-Outlet Kft a jogosult, amennyiben „Stop Shop (Érd) raktáron” jelzést látja, úgy az MK Outlet Kft a számla adásra jogosult fél. amennyiben mind két jelzés látható a termék alatt, úgy szabadon választható, hogy melyik üzletből, melyik Kft-től szándékozik megrendelni a terméket.

7.) Tulajdonjog fenntartása
A kiszállított árucikk az Outlet-Műszaki Webáruház tulajdonában marad, amíg a fizetés teljes egészében meg nem történik.

8.) Fogyasztó jogszabályon alapuló elállási joga 
(1) Ha a vásárló fogyasztónak minősül, megilleti az elállás joga a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § értelmében az Outlet-Műszaki Webáruháztól vásárolt termékek tekintetében.
(2) A fogyasztó elállhat a szerződéstől az ügyfélszolgálati email címünkön, (info@outlet-muszaki.hu), vagy személyesen üzletünkben 14 napon belül anélkül, hogy bármilyen indokot kelljen adnia erre vonatkozólag, vagy – ha a határidő lejárta előtt megkapta az árut – annak visszaküldésével. A fogyasztó az elállási jogát a termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a (1) termék átvételének napjától számított 14 napon belül, (2) több termék szolgáltatásakor attól a naptól számított 14 napon belül, amelyen fogyasztó vagy a fogyasztó által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó terméket átveszi, (3) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától számított 14 napon belül gyakorolhatja. Amennyiben az Outlet-Műszaki Webáruház ezen tájékoztatási kötelezettségének nem tett eleget az elállási határidő tizenkét hónappal meghosszabbodik. Az Outlet-Műszaki Webáruház megadja a fogyasztónak a meghatározott tájékoztatást, az elállásra vagy a felmondásra nyitva álló határidő az e tájékoztatás közlésétől számított tizennegyedik napon jár le. Az elállás közlése vagy a kereskedelmi termék időbeni eljuttatása elegendő az elállási határidő betartásához.
(3) Amennyiben a fogyasztónak minősülő vásárló eláll a szerződéstől, köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni, illetve az Outlet-Műszaki Webáruháznak vagy az Outlet-Műszaki Webáruház által a termék átvételére meghatalmazott személynek átadni. A fogyasztó – a 11. § (2) bekezdésben foglalt eset kivételével – köteles a termék visszaküldésének közvetlen költségét viselni, ezen felül egyéb költség nem terheli. A fentieken túl fogyasztó köteles megtéríteni az Outlet-Műszaki Webáruháznak a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenést.

Áru visszajuttatása a következő címre lehetséges:

Mad Outlet Kft által kiállított számla esetén:

Mad-Outlet Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1163 Budapest, Veres Péter út 15/C. Nyitva tartás: H-P: 9:00-19:30, Szo: 9:00-15:00

MK Outlet Kft által kiállított  számla esetén:

MK Outlet Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Telephely: 2030 Érd, Budai út 13, Nyitva tartás: H-SZ: 9:00-19:30, CS-P9:00-18:00, Sz: 9:00-15:00

(4) Az elállási jog gyakorlására vonatkozó információt és nyilatkozat mintát a jelen általános üzleti feltételek 1. sz. mellékletében található.

9.) Elállás következményei 
(1) Érvényes elállás esetén minden kölcsönösen kapott teljesítés visszatérítendő. Amennyiben a fogyasztó nem tudja visszatéríteni számunkra a kapott teljesítést, illetve csak részben tudja, vagy csupán a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredően elhasznált, vagy nem működő állapotban, értékcsökkenten tudja visszaadni, kötelessége az ebből eredő kárt megtéríteni.
(2) A termék az Outlet-Műszaki részére történő visszaküldésének költsége a Vásárlót terheli. Az Outlet-Műszaki -nak az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldési költségén kívül az elállás kapcsán a Vásárlót semmilyen más költség nem terheli.
(3) A fogyasztó által kifizetett összeget – ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is -haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül utaljuk vissza. Ez a határidő az elállási szándék, kézhez vételekor kezdődik. Amennyiben a fogyasztó kifejezetten a legkevésbé költséges szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választ, az Outlet-Műszaki Webáruház nem téríti vissza az ebből eredő többletköltségeket. Termék adásvételére irányuló szerződés esetén az Outlet-Műszaki Webáruház mindaddig visszatarthatja visszafizetendő összeg kifizetését, amíg a fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte és a tulajdonjog átruházása megtörtént (a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni), kivéve, ha az Outlet-Műszaki Webáruház kifejezetten vállalta, hogy a terméket maga fuvarozza vissza. A visszatérítés során az Outlet-Műszaki Webáruház minden esetben banki utalás módján hajtja végre a visszatérítést, kivéve, ha a fogyasztó más fizetési mód igénybevételének kérésével áll elő, ez esetben az Outlet-Műszaki Webáruház egyedei elbírálás szerint eltérhet az utalási módtól( amennyiben a fogyasztó élni szeretne az egyedi elbírálás lehetőségével, úgy azt e-mailben tudja jelezni az info@outlet-muszaki.hu központi e-mail címre) e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli.
(4) A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak; romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében; olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza; olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel; olyan vállalkozási szerződés esetében, amelynél a vállalkozás a fogyasztó kifejezett kérésére keresi fel a fogyasztót sürgős javítási vagy karbantartási munkálatok elvégzése céljából; lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta.
(5) A fentiekben meghatározott jogokon túl a fogyasztónak lehetősége van arra, hogy személyesen nyilvánítsa ki egy rendeléstől való elállását üzletünkben az elállásra vonatkozó határidőn belül.

10.) Felelősség
(1) Vásárló által kártérítés követelésére nincs lehetőség, kivéve a termékfelelősség körébe tartozó kártérítésekre, amennyiben életet, testi épséget, egészséget ért károkozáson alapul, valamint olyan egyéb károkat, amelyek az Outlet-Műszaki Webáruház részéről történő szándékos vagy súlyosan hanyag kötelességszegésen alapulnak. Szerződésszegés esetén az Outlet-Műszaki Webáruház csak a szerződéseknél tipikus, előre látható és ténylegesen bekövetkezett károkért vállal felelősséget. Az Outlet-Műszaki Webáruház részéről megfelelő, szerződésszerű teljesítésének minősül, amennyiben a termék a honlapon vagy a használati útmutatóban szereplő tájékoztatáshoz képest kedvezőbb, előnyösebb paraméterekkel rendelkezik.
(2) Az Outlet-Műszaki Webáruházat semmilyen felelősség nem terheli amennyiben a szállítási késedelem, illetve egyéb probléma a vásárló által pontatlanul és/vagy hibásan megadott adatokra miatt következett be,
(3) A kiválasztott termék adatlapján feltüntetjük a termék lényeges tulajdonságait tartalmazó leírásokat, a használati utasításokat azzal, hogy a kiválasztott termék tényleges tulajdonságairól részletesen a termékhez csatolt használati útmutatóból tájékozódhat.
(4) Az Outlet-Műszaki Webáruház minden felelősséget kizár a honlap használói által tanúsított magatartásokért. A honlap használója kizárólagosan és teljes mértékben felelős saját magatartásáért, Az Outlet-Műszaki Webáruház a jogszabályi keretek közt az eljáró hatóságokkal teljes mértékben együttműködik az esetleges jogszabálysértések felderítése érdekében.
(5) A honlapunk tartalmazhat Az Outlet-Műszaki Webáruház nem vállal felelősséget ezen szolgáltatók tevékenységéért, illetve adatvédelmi megfelelőségéért.
(6) Az Outlet-Műszaki Webáruház a jogszabályokban meghatározott kivételekkel nem vállal felelősséget a www.outlet-muszaki.hu oldalon harmadik fél által elhelyezett hirdetések, promóciós anyagok, illetve egyéb tájékoztatások jogszabályoknak való megfelelőségéért, tartalmáért. Ezen tartalmakért azt terheli felelősség, akinek érdekében a hirdetés megjelenésre került.
(7) Az Outlet-Műszaki Webáruház nem vállal felelősséget a rendszer használatából eredő károkért. A vásárló az Outlet-Műszaki Webáruház honlapját kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy az Outlet-Műszaki Webáruház nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan, súlyos gondatlansággal, vagy bűncselekménnyel okozott, továbbá az életet, testi épséget, egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségen kivételével.

11.) Eljárás hibás termék esetén, reklamáció
(1) A hibás termék miatt az ezzel kapcsolatos igény nyitva álló időszakban akár az Outlet-Műszaki Webáruházon keresztül, akár üzletünkben érvényesíthető.
(2) Ha a vásárló nem minősül fogyasztónak, azaz a vásárló a kereskedelmi vagy szakmai tevékenységének keretében adja le megrendelését, a hiba miatti követelés az áru átvételétől számított 1 éven belül elévül.
(3) Kérjük a vásárolt terméket szíveskedjen az átvételkor ellenőrizni. Abban az esetben, ha mennyiségi, vagy minőségi kifogása van, szíveskedjen ügyfélszolgálatunknak bejelenteni reklamációját. Szállítónk díjmentesen visszaszállítja a terméket, amennyiben véletlenül más, vagy nem annyi terméket küldtünk, illetve a termék hibás. Ezt követően haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot és díjmentesen kiszállítjuk a megrendelt terméket.
(4) A Kellékszavatosságról, termékszavatosságról és jótállásról részletes információt a jelen általános üzleti feltételek 2. sz. mellékletében talál.

12.) Záró rendelkezések 
(1) Ezen általános szerződési feltételek a magyar törvények hatálya alá esnek. Jelen ÁSZF-ben nem szabályozott rendelkezésekre a magyar jog az irányadó, különösen a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezései alkalmazandóak.
(2) Az esetleg felmerülő vitás kérdés jogszolgáltatásának helye a Mad-Outlet Kft., vagy az MK Outlet Kft regisztrált székhelye, függően attól, hogy a vitás kérdés mely Kft-t érinti.
(3) E megállapodás egyes pontjainak jogi érvénytelensége esetén a szerződés többi része kötelező erejű marad. Ahol alkalmazható, a vonatkozó törvényi rendelkezések lépnek hatályba az érvénytelen pontok helyett.
(4) A honlapot a szerzői jog védi. A szerzői jogi jogosultja az Outlet-Műszaki Webáruház vagy az általa feljogosított felhasználó. A honlapon feltüntetett szolgáltatások, valamennyi megjelenített tartalom szellemi alkotásnak minősül, aminek bármilyen felhasználása, másolása, sokszorosítása a jogosult engedélye nélkül nem megengedett.
(5) Tevékenységünkkel kapcsolatos esetleges panasz esetén az alábbi felügyeleti szervekhez, illetve békéltető testülethez fordulhat:

FELÜGYEELETI SZERVEK:

BÉKÉLTETŐ TESTÜLET:

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Budapesti Békéltető Testület
Cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.
Telefon: 06-1-488-2131
Fax: 06-1-488-2186
E-mail: bekelteto.testulet@bkik.hu

Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara
mellett működő Békéltető Testület
(Pest Megyei Békéltető Testület)

1119 Budapest, Etele út 59-61. II. em. 240.
Telefon/Fax: (+36-1) 269-0703
(+36-1) 784-3076
(+36-1) 784-3149
E-mail cím pmbekelteto@pmkik.hu
Levelezési cím:
Pest Megyei Békéltető Testület
1364 Budapest, Pf.: 81