Mosógépek (51)

Mosó-szárítógépek (15)

Szárítógépek (18)

Hűtőszekrények (93)

Fagyasztók (13)

Mosogatógép (42)

Tűzhelyek (18)

Mikrohullámú sütők (4)

Termékkategóriánkban háztartási nagygépek széles választékban találhatók az otthoni életünket megkönnyítő nagy háztartási gépek. Azoknak az ügyfeleinknek, akik a kiváló minőséget kedvezőbb áron szeretnék megvásárolni, ajánljuk szépséghibás vagy csomagolássérült termékeinket. Ezek a termékek ugyanolyan kiváló minőséggel rendelkeznek, mint az új társaik, azonban jelentősen olcsóbban vásárolhatók meg.
Termékkínálatunkban megtalálhatók azok a nagy háztartási gépek, amelyek mindennapi életünk szerves részévé váltak. Kínálatunkban megtalálhatók a mosógépek, szárítógépek, hűtőszekrények, fagyasztók, sütők, páraelszívók, mosogatógépek és még sok más.
A mosógépek kategóriájában elöl és felültöltős készülékek is megtalálhatók. Ezek a termékek magas minőségi követelményeknek felelnek meg, és a hagyományos és modern technológiák kombinációjával rendelkeznek.
A hűtőszekrények és fagyasztók szabadon álló és beépíthető változatokban is elérhetőek. Ezek a termékek megfelelnek a modern igényeknek, és különböző méretben, funkcióban és stílusban is kaphatók, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.
A sütők és tűzhelyek szintén nagyon fontos szerepet játszanak az otthoni életünkben. Termékkínálatunkban megtalálhatók azok a termékek, amelyek segítségével könnyedén elkészítheti kedvenc ételeit, és egyúttal megfelelnek azoknak az igényeknek is, akik konyhájukban a modern technológiákra törekednek.
Az akciós szépséghibás és csomagolássérült háztartási gépeink a tökéletes választás azoknak, akik szeretnének a legjobb ár érték arányban vásárolni.